میتسوبیشی لنسر چگونه خودرویی بود؟
میتسوبیشی لنسر چگونه خودرویی بود و با لنسر اوولوشن (Lancer Evolution) و لنسر اوولوشن ایکس (Lancer Evolution X) چه تفاوتی داشت؟
این دو گونه خودرو از یک پلتفرم، ساختار کلی و ژن مشترک بودند اما از نظر قدرت، پیشرانه (FWD و AWD) و البته سیستم تعلیق قوی تر روی لنسر اوولوشن، تفاوت های زیادی باهم داشتند. اوولوشن ایکس، دهمین و آخرین نسل این خودرو بود.
آیا میتسوبیشی همچنان لنسر یا لنسر اوولوشن را تولید می کند؟
این کمپانی از سال 2017 تولید تمامی مدل های لنسر را متوقف کرد. اما در بازار چین و تایوان، به دلیل محبوبیت فراوان این مدل همچنان لنسر EX بصورت یک سدان اسپرت موجود است.
چرا کمپانی میتسوبیشی تولید این مدل را متوقف کرد؟
از آنجا که برای مشتریان، کارایی و تطبیق پذیری خودرو با زمانه از اهمیت بالایی برخوردار است، میتسوبیشی تصمیم گرفت بنا به تقاضای مخاطبانش، تمرکزش را بر خودروهای کراس اوور، برقی و هیبریدی بگذارد.
موتور لنسر اوولوشن چه بود و چقدر کارایی داشت؟
پیش از آنکه تولید این خودرو متوقف شود، لنسر اوولوشن 2015، موتور توربوشارژ با توان 291 اسب بخار MIVEC را داشت. همچنین مجهز به تکنولوژی اختصاصی میتسوبیشی برای کنترل سوپر تمام چرخ ها (Mitsubishi’s Super All-Wheel Control) بود.
آخرین مدل لنسر اوولوشن به 303 اسب بخار توان و گشتاور 305 پوند فوت مفتخر است.
همچنین سرعت بیشینه این خودرو 155 مایل بر ساعت (حدودا 250 کیلومتر برساعت) است.
میتسوبیشی ادعا می کند که لنسر اوولوشن همواره از آخرین تکنولوژی زمان خود برای موتورهایش بهره برده است.
از سال 1992 تا 2006 موتور توربوشارژ 4G63 داشته و از 2008 تا 2015 با موتور توربوشارژ 4B11 ادامه حیات داده.
آیا ممکن است روزی میتسوبیشی دوباره تولید لنسر و لنسر اوولوشن را آغاز کند؟
این کمپانی هنوز برنامه ای برای آغاز تولید مجدد این سری از خودروهایش ندارد و همانطور که ذکر شد، تمرکزش بر تولید خودروهای کراس اوور و برقی/ هیبریدی است.
اما جالب اینجاست که در نمایشگاه خودروی لوس آنجلس در سال 2018، میتسوبیشی کانسپت خودروی E-Evolution را رونمایی کرد که یک کراس اوور تمام برقی بود که معتقد بود ژن و محبوبیتش تعلق به لنسر اوولوشن دارد.
منابع: میتسوبیشی کارز، ویکی پدیا